LComp

VOIP

VOIP

De betekenis van VOIP is Voice Over IP. Met Voice Over IP bellen uw medewerkers via de netwerkkabel. Met de komst van Voice over IP zijn telefonie en IT met elkaar vermengd en dezelfde technologie geworden. De telefoon en de computer zijn aangesloten met een netwerkkabel en beide maken over het internet (via het Internet Protocol – IP) verbinding met de buitenwereld. 

VOIP-telefoon

VOIPMet Voice over IP bellen uw medewerkers zoals ze dat vroeger ook deden. Ze kunnen nog steeds gebruik maken van hun vaste toestel of van een mobiel. Onze software en telefonie biedt echter ongeëvenaarde flexibiliteit, functionaliteiten en voordelen voor uw bedrijf. We bieden zeer voordelige tarieven en onbeperkt bellen. We maken gebruik van het radionetwerk van KPN. Hierdoor garanderen wij een zeer betrouwbare service.
Daarnaast kunt u nog veel meer: koppelingen met bestaande systemen, voicemail, keuzemenu’s aanmaken, doorschakelen. De voordelen zijn eindeloos.

Bij Voice over IP kunt u gebruik maken van een speciale VOIP-toestel. Met dit toestel sluit u de telefoon aan met een internetverbinding. Wilt u liever gebruik maken van een eigen toestel, dan maken we een apart VOIP-account aan, zodat u uw eigen toestel ook kunt gebruiken.

Zoals eerder genoemd, kunt u ook met een mobiele telefoon bellen. Met mobiel belt u via de  WIFI. U maakt dan gebruik van het WIFI-netwerk. Hierbij is het dus belangrijk dat u over een zeer betrouwbaar WIFI-netwerk beschikt. Wij kunnen u daarbij adviseren.

Telefoonnummers

Wanneer u gebruik maakt van Voice over IP, kunt u een apart VOIP-nummer aanschaffen. Heeft u een bedrijf gevestigd op meerdere locaties, dan kunnen die verschillende vestigingen gebruik maken van een algemeen nummer. Wilt u liever gebruik maken van een lokaal nummer om zo een lokale uitstraling te hebben, dan kan dat ook. Vanzelfsprekend kunt u ook gebruik blijven maken van uw huidige nummer. Dit nummer wordt dan doorgeschakeld naar het Voice over IP-systeem.

Telefonie centrale

Wanneer u bij ons uw telefonie laat inrichten, dan heeft u beschikking over uw eigen servicedesk en uw eigen VOIP-telefooncentrale. L’Comp regelt voor u de beheer en biedt een A tot Z dienstverlening. Van het leveren van de hardware in de vorm van vaste telefoons tot natuurlijk de VOIP-centrale. De centrale kan zowel in de vorm van een hardware centrale of een software centrale.

VOIP Amsterdam dienstverlening in de buurt

L’Comp is gevestigd in Landsmeer. Met onze nabijheid tot Amsterdam, zijn we strategisch gelegen met onze diensten en service ten opzichten van de gebieden rondom Amsterdam, zoals Purmerend en Volendam.

Zakelijk (MKB)

Wij bieden een 24/7 service aan, op die manier is onze dienstverlening altijd bereikbaar en betrouwbaar. In het geval van storing kunnen wij dit direct oplossen.

Bent u benieuwd of VOIP-zakelijk ook geschikt is voor uw organisatie? Neem contact met ons op en wij kunnen u vrijblijvend adviseren welke voordelen VOIP-MKB uw bedrijf biedt.

 

Onze Diensten

Er is meer nodig dan alleen het leveren van een product. Wij bieden een overeenkomst aan voor algemeen beheer en accurate zorg bij incidenten. Voor u een zorg minder

Hulp op afstand
Sluit Menu