LComp

020 482 4440 info@lcomp.nl

VOIP

L'Comp Automatiseringen BV

Voice over ip

Met de komst van Voice over IP (VoIP) is telefonie en IT dezelfde technologie geworden. De telefoon en de computer zijn aangesloten met dezelfde netwerkkabel en beide maken over het internet (via het Internet Protocol – IP) verbinding met collega’s en de buitenwereld. Het is dus niet meer dan logisch dat de IT-partner ook de verantwoordelijkheid heeft over telefonie. Eén betrouwbare partner die adviseert en ondersteunt op alle gebieden van communicatie, mobiel werken en de cloud.

Internetverbindingen

De toegang tot het internet is tegenwoordig een van de belangrijkste onderdelen van IT en telefonie. Daar wil je je als ondernemer geen zorgen over maken. Eén internetverbinding voor IT en telefonie of ieder een eigen internetverbinding? Glasvezel, DSL of kabel? Hoeveel overbooking? Welke router/firewall hoort daarbij? Welke snelheid hebben we nodig?

Mobiele telefonie

Onze slimme mobiele oplossingen bieden ongeëvenaarde flexibiliteit en functionaliteit. We bieden zeer voordelige tarieven en een hoge betrouwbaarheid, want we maken gebruik van het radionetwerk van KPN.

Onze Diensten

Er is meer nodig dan alleen het leveren van een product. Wij bieden een overeenkomst aan voor algemeen beheer en accurate zorg bij incidenten. Voor u een zorg minder

Hulp op afstand
Sluit Menu