LComp

020 482 4440 info@lcomp.nl

ICT Beheer

ICT Beheer

Tegenwoordig is ICT één van de belangrijkste onderdelen van een organisatie, zo niet het belangrijkste. L`Comp onderkent dit belang en staat garant voor de continuïteit van uw ICT, dus die van uw organisatie. We leveren alle Managed Services die ervoor zorgen dat uw IT-omgeving probleemloos draait.

Support Desk

L`Comp Automatiseringen BV heeft een eigen support afdeling met technische professionals die op de hoogte zijn van de situatie bij de klant. Een persoonlijke benadering die werkt.

Bij ons krijgt u dus niet elke keer een andere support medewerker aan de lijn waar u de situatie steeds opnieuw aan moet uitleggen

Remote monitoring & beheer

U wilt u kunnen focussen op uw core business en wij willen uw bedrijfscontinuïteit garanderen. Om deze reden kunnen wij op afstand continu in de gaten houden hoe uw ICT presteert en signaleren wij mogelijke issues op tijd, zodat u daar geen hinder van ondervindt. Zijn er belangrijke updates die gedaan moeten worden, dan zorgen wij dat uw ICT volledig up to date is.

Beheer op locatie – Pro Actief onderhoud

Het kan zijn dat u behoefte heeft aan fysieke ondersteuning op uw werkplek. We kunnen ad-hoc of op vaste momenten langskomen om uw medewerkers te helpen als er issues zijn of vragen te beantwoorden die er op dat moment zijn.

Continu ondersteuning bij storing

Ook onderdeel van onze managed services is dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn in het geval van storing of andere problemen. Uiteraard proberen wij problemen op tijd te monitoren en maken wij gebruik van geautomatiseerde activiteiten om zo adequaat mogelijk ICT-beheer uit te voeren. Maar het kan zijn dat u ons op een ongebruikelijke tijd nodig hebt en dan zullen wij ook voor u klaar staan.

IT Servicedesk, Systeembeheer en uw eigen virtuele ICT manager

Uw “eigen” externe IT afdeling, toegankelijk en altijd beschikbaar !
L`Comp biedt een volledige outsourced IT afdeling voor bedrijven en organisaties met 5-150 werkplekken. Van IT Servicedesk voor snelle hulp bij storingen en gebruikersvragen tot IT manager voor uitzetten en uitvoeren van IT beleid. U kunt uw systeembeheer volledig aan L’Comp uitbesteden, waarbij heldere afspraken worden gemaakt over het gewenste serviceniveau. Onze focus ligt op het optimaal laten functioneren van uw IT systemen en applicaties, het bieden van toegankelijke IT ondersteuning en het voorkomen van storingen. Hiervoor bieden wij speciale managed services afgestemd op serverbeheer, werkplekbeheer, cloud IT beheer en IT beveiliging waarborgen wij uw systeem- en datacontinuïteit. Heeft u een eigen systeembeheerder ? Daarvoor bieden wij ook mogelijkheden voor IT ondersteuning op afroep en sparring als het gaat om het nemen van “moeilijke” beslissingen. Zo kunnen u en uw systeembeheerder óók profiteren van onze IT expertise, opgedaan in meer dan 30 jaar. Wij bieden systeembeheer en IT advies voor op Microsoft, Mac OS, Microsoft Azure platform gebaseerde IT omgevingen, zowel on-premise, hybride en 100% Cloud. Inclusief software en applicaties als Microsoft Office, Office 365, MS Exchange server, op MS SQL en MySQL gebaseerde applicaties en nog veel meer. Wij kunnen ook uw softwarelicentie- en IT contract beheer verzorgen, zodat u compliant bent met licentiebepalingen en overzicht houdt over uw investeringen in softwarelicenties en IT contracten. Omdat geen organisatie hetzelfde is bieden wij onze IT diensten op maat, afgestemd op uw organisatie, wensen en budget. Wij informeren u graag over de mogelijkheden !

Onze Diensten

Er is meer nodig dan alleen het leveren van een product. Wij bieden een overeenkomst aan voor algemeen beheer en accurate zorg bij incidenten. Voor u een zorg minder

Hulp op afstand
Sluit Menu