LComp

Reparatie telefoon

Reparatie telefoon

Op onze locatie in Landsmeer hebben wij een eigen technische dienst waar wij telefoon reparaties en voorinstallatie uitvoeren voor zowel zakelijk als particuliere klanten. Wij voeren diverse soorten reparaties uit, zoals het vervangen van een scherm of accu, of het repareren van toetsen of knoppen op de telefoon. Naast het repareren van uw telefoon kunt u ook bij ons terecht voor reparaties aan tablets.

Bij L’Comp maken wij uw telefoon weer zo goed als nieuw.

Vakkundige technische dienst | Snelle service | Diverse merken

Heeft u een kapotte of slecht werkende telefoon, dan kunt u op onze locatie in Landsmeer terecht om deze vakkundig weer te laten maken. Na reparatie op uw telefoon heeft u op het gerepareerde onderdeel een garantie van 6 maanden.

Reparatie mobiele telefoon

Reparatie telefoonU kunt bij ons terecht voor de reparatie van zowel mobiele telefoons als vaste (VOIP) telefoons. In het geval van mobiele telefoons kunnen wij het scherm bijvoorbeeld al binnen een dag vervangen. Neem contact op met onze locatie in Landsmeer. De kosten van telefoon reparaties zijn vanaf € 47,49 uitgevoerd.

Telefoon reparatie in de buurt

L’Comp is gevestigd in Landsmeer. Ook voor telefoon reparaties voor bewoners of bedrijven in Amsterdam zijn we dus gemakkelijk te bereiken. Maar ook in het noorden van Noord-Holland, zoals Alkmaar verzorgen wij voor tal van bedrijven en particulieren de telefoon reparatie.

Wij zijn inmiddels sterk afhankelijk geworden van onze telefoon, zowel privé als zakelijk. U wilt dan ook niet te lang met een niet-werkende telefoon rondlopen. Door onze snelle en persoonlijke service proberen wij u zo snel mogelijk te helpen. Hierdoor kunt u weer binnen optimale tijd gebruik maken van uw telefoon.

Telefoon reparatie IPhone

Wij repareren telefoons van diverse merken, waaronder ook IPhone en Samsung. Denk hierbij aan het repareren van de home-knop, stofvrij maken van de telefoon, reparaties aan camera en geluid. U kunt met uw telefoon langskomen op onze locatie in Landsmeer of telefonisch contact met ons opnemen, zodat wij u een op maat gemaakt advies kunnen bieden.

Reparatie telefoon? Neem contact op

Onze technische dienst met ruim 30 jaar ervaring staat voor uw klaar. Snelle en persoonlijke service staat bij ons voorop. Het is niet nodig om te lang met een niet goed werkende telefoon te lopen. Ook hoeft u niet direct een nieuwe telefoon aan te schaffen. Wij repareren uw telefoon snel en vakkundig, zodat u straks weer van een zo goed als nieuwe telefoon kan genieten.

Onze Diensten

Er is meer nodig dan alleen het leveren van een product. Wij bieden een overeenkomst aan voor algemeen beheer en accurate zorg bij incidenten. Voor u een zorg minder

Hulp op afstand
Sluit Menu