LComp

Systeembeheer & netwerkbeheer

Systeembeheer & netwerkbeheer

Wanneer u uw netwerk of systeembeheer wilt uitbesteden, dan bent u bij L’Comp aan het juiste adres. Wij ondersteunen u en uw bedrijf op alle gebied van systeembeheer ICT. Bij ons kunt u een systeembeheerder met zeer veel ervaring inhuren. Hierdoor heeft u alle kennis in huis zonder dat u een vaste kracht hoeft aan te nemen. Op die manier kunt u zich zorgeloos en zonder te veel kosten richten op uw organisatie. Met ruim 30 jaar ervaring en 24/7 ondersteuning is L’Comp de geschikte partij voor u.

Wat is systeembeheer en waarom heeft u het nodig?

Met systeembeheer ICT bedoelen we het opzetten, onderhouden en updaten van alle computers en systemen binnen uw bedrijf. De systeembeheerder is bijvoorbeeld verantwoordelijk voor alle fysieke onderdelen van de hardware, denk aan monitoren, keywords, moederborden, videokaarten, etc. Onder het opzetten van de systemen verstaan we los van de PC’s en laptops, ook de telefonie, servers en printers. Daarnaast is de systeembeheerder ook verantwoordelijk voor het oplossen van problemen en natuurlijk het voorkomen daarvan. Dit gebeurt door het updaten van software op de computers, het installeren van anti-malware software en het opzetten van firewalls.

Netwerkbeheer

Het netwerkbeheer binnen uw organisatie is van essentieel belang voor het draaiende houden van uw bedrijf. Een slecht netwerk leidt tot frustraties bij uw personeel en uw klanten. Dit leidt tot verspilling van tijd en oplopende kosten.

SysteembeheerL’Comp heeft een ervaren team paraat, op die manier heeft u altijd een netwerkbeheerder die u direct kunt inzetten. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar 7 dagen in de week. Heeft u een probleem met uw netwerk, dan helpen wij u dus snel uit de brand.

Onder netwerkbeheer verstaan we onder andere de bekabeling, installeren van servers, routers en switches. Hieronder valt ook VOIP (Voice Over IP), oftewel het bellen via het netwerk. Daarnaast zijn ook het configureren van firewalls, het oplossen van storingen en het onderhouden van de clouddiensten, onderdeel van ons netwerkbeheer.

Ten slotte regelen wij het onderhoud van de servers. Heeft u een lokale server dan is dat gunstig voor de snelheid van uw netwerk, omdat het onafhankelijk van andere servers opereert. Ook deze servers dienen echter geüpdatet te worden en mee te bewegen met de veranderingen binnen uw bedrijf.

Daarnaast wilt u ook van deze servers een back-up maken, want mocht u te maken krijgen met een lek of inbraak binnen uw netwerk, dan kunt u altijd terugvallen op een veilige back-up, zonder dat het veel werk kost. Op die manier heeft u nog steeds toegang tot uw klantenbestanden, documenten en databases.
Wij geven u graag een op maat gemaakt advies over uw netwerk en de diensten die wij kunnen leveren.

Systeembeheer Amsterdam

L’Comp is gevestigd in Landsmeer. Door onze strategische ligging kunnen we onze diensten inzetten in zowel Amsterdam, Purmerend en omringende gebieden. Wij bieden ondersteuning op locatie en natuurlijk ook op afstand
Onze Diensten

Er is meer nodig dan alleen het leveren van een product. Wij bieden een overeenkomst aan voor algemeen beheer en accurate zorg bij incidenten. Voor u een zorg minder

Hulp op afstand
Sluit Menu