LComp

020 482 4440 info@lcomp.nl

 

 

 

 

Cloud

Onze cloud diensten maken uw werk efficiënter, goedkoper en flexibeler. Werkprocessen kunnen versneld worden, de mogelijkheden om te communiceren nemen toe en door ‘de cloud in te gaan’ kunt u overal werken en makkelijk online back-ups maken van alle belangrijke bestanden. Online samenwerken met collega’s, makkelijk bestanden met elkaar delen zonder datalimiet en volledig online werken is mogelijk met de cloud oplossingen van L`Comp Automatiseringen

Cloud diensten zoals;

Cloud Backup

Een back-up in de cloud, veilig en betrouwbaar. Dat is wat we met L'Comp mogelijk maken. Een noodzaak voor zaken als uw administratie, data en andere documenten.

Cloud Werken / Werkplek

Cloud werken betekent dat u overal ter wereld, vanaf iedere willekeurige werkplek kunt werken zoals u dat op kantoor ook zou doen. De zelfde programma’s en beschikking over al uw gegevens.

Cloud Hosting

Geen volle schijven, handmatige upgrades of gecrashte servers en verloren data meer: met cloud hosting van Resbo IT voorzien we u in een schaalbare hosting omgeving in de cloud.

Cloud Opslag

Een schaalbare opslag, beveiligd en overal beschikbaar. Dit kan L'Comp u bieden met cloud opslag. Werken in de cloud biedt schaalbare mogelijkheden en diverse voordelen.

Onze Diensten

Er is meer nodig dan alleen het leveren van een product. Wij bieden een overeenkomst aan voor algemeen beheer en accurate zorg bij incidenten. Voor u een zorg minder

Hulp op afstand
Sluit Menu