Cloud

Cloud

Cloud diensten

Met onze cloud diensten maakt u uw werk efficiënter, goedkoper en flexibeler. Werkprocessen worden versneld, de mogelijkheden om te communiceren nemen toe en door ‘de cloud in te gaan’ kunt u overal werken en makkelijk online back-ups maken van alle belangrijke bestanden. Online samenwerken met collega’s, makkelijk bestanden met elkaar delen zonder datalimiet en volledig online werken, is mogelijk met de cloud oplossingen van L`Comp Automatiseringen.

Met onze cloud diensten werkt u flexibeler, efficiënter en goedkoper

Online backups maken | Overal werken | Bestanden delen zonder datalimiet

Onze Cloud diensten

Benieuwd naar welke cloud diensten er zijn? Bij L’Comp kiest u voor de volgende Cloud-Computing-Diensten

 

Cloud Opslag

Een schaalbare opslag, beveiligd en overal beschikbaar. Dit biedt L'Comp u met cloud opslag. Werken in de cloud biedt eindeloos veel mogelijkheden en diverse voordelen.

Cloud Backup

Een back-up in de cloud, veilig en betrouwbaar. Dat maakt L'Comp mogelijk. Cloud Backup is onmisbaar voor uw administratie, data en andere documenten.

Cloud Hosting

Geen volle schijven, handmatige upgrades of gecrashte servers en verloren data meer: met cloud hosting van Resbo IT voorzien we u in een schaalbare hosting omgeving in de cloud.

Cloud Werken / Werkplek

Cloud werken betekent dat u overal ter wereld, vanaf iedere willekeurige werkplek, kunt werken zoals u dat op kantoor ook zou doen. Dezelfde programma’s en beschikking over al uw gegevens.

Office 365

Tevens is L`Comp gespecialiseerd in Microsoft Office 365 en daarvoor ook door Microsoft gecertificeerd. Wij kunnen u daarom ook Office 365 ondersteuning en diensten aanbieden.

Cloud diensten zakelijk

Het gebruik maken van cloud diensten is een uitstekende manier om efficitenter te werken voor bedrijven. Wij hebben cloud diensten voor MKB en grote bedrijven. Maar ook voor een particulier kunnen bepaalde cloud diensten zeker van nut zijn. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van de mogelijkheid om overal toegang tot uw bestanden te hebben? Ook dan zijn de cloud diensten voor u interessant.

Onze Diensten

Er is meer nodig dan alleen het leveren van een product. Wij bieden een overeenkomst aan voor algemeen beheer en accurate zorg bij incidenten. Voor u een zorg minder

Hulp op afstand
E-mail ons