LComp

Cloud diensten

Cloud diensten

Met onze cloud diensten maakt u uw werk efficiënter, goedkoper en flexibeler. Werkprocessen worden versneld, de mogelijkheden om te communiceren nemen toe en door ‘de cloud in te gaan’ kunt u overal werken en makkelijk online back-ups maken van alle belangrijke bestanden. Online samenwerken met collega’s, makkelijk bestanden met elkaar delen zonder datalimiet en volledig online werken, is mogelijk met de cloud oplossingen van L`Comp Automatiseringen.

Met onze cloud diensten werkt u flexibeler, efficiënter en goedkoper

Online Backups maken | Overal werken | Bestanden delen zonder datalimiet

Onze diensten

Benieuwd naar welke diensten wij hebben? Bij L’Comp kiest u voor de volgende Cloud-Computing-Diensten:

Cloud Opslag

Een schaalbare opslag, beveiligd en overal beschikbaar. Dit kan L'Comp u bieden met cloud opslag. Werken in de cloud biedt schaalbare mogelijkheden en diverse voordelen.

Cloud Backup

Een back-up in de cloud, veilig en betrouwbaar. Dat is wat we met L'Comp mogelijk maken. Een noodzaak voor zaken als uw administratie, data en andere documenten.

Cloud Werken / Werkplek

Cloud werken betekent dat u overal ter wereld, vanaf iedere willekeurige werkplek kunt werken zoals u dat op kantoor ook zou doen. De zelfde programma’s en beschikking over al uw gegevens.

Cloud Hosting

Geen volle schijven, handmatige upgrades of gecrashte servers en verloren data meer: met cloud hosting voorzien we u in een schaalbare hosting omgeving in de cloud.

Cloud zakelijk

Het gebruik maken van cloud zakelijke diensten is een uitstekende manier om efficiënter te werken voor bedrijven. Wij hebben diensten voor MKB en grote bedrijven. Maar ook voor een particulier kunnen deze diensten zeker van nut zijn. Wilt u bijvoorbeeld gebruik maken van de mogelijkheid om overal toegang tot uw bestanden te hebben? Ook dan zijn deze diensten voor u interessant.

Onze Diensten

Er is meer nodig dan alleen het leveren van een product. Wij bieden een overeenkomst aan voor algemeen beheer en accurate zorg bij incidenten. Voor u een zorg minder

Hulp op afstand
Sluit Menu